mosa-ontmosser

Mosa ontmosser

€ 108,90

MOSA is een middel ter bestrijding van groene aanslag en algen op daken, opritten, muren, tuinen enzovoort.

Toelatingsakte Ministerie van Leefmilieu
Technische fiche

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar.

Productbeschrijving

M.o.s.a. staat voor Mos, Ontsmetting, Schimmels, Algen en is een middel ter bestrijding van groene aanslag en algen op daken, opritten, muren, tuinen, enzovoort. Wij gebruiken dit product omdat het uiterst effectief is tegen mossen en algen. Het product is tevens volledig biologisch afbreekbaar, zo berokkenen we ook geen schade aan moeder natuur. Het product heeft geen invloed op andere planten, honden of katten. Bovendien is het ook een erkend product (Erkenningsnummer : 5411B), en voldoet het aan de hoogste eisen ( erkend door het Ministerie van Leefmilieu ).

Wij raden aan om op regelmatige basis een preventief onderhoud te laten uitvoeren na het coaten van het dak, door middel van een antimosbehandeling. Of indien u enkel een antimosbehandeling van het dak wilt uitvoeren ( zonder reiniging onder hoge druk ), komt een antimosbehandeling het goedkoopst uit. U moet echter op de regen wachten voor het mos van het dak te spoelen.

Gebruik van mosa ontmosser

De mosa ontmosser is een geconcentreerd product, waardoor je slechts 0,5 a 1 liter mosa ontmosser nodig hebt op 10 liter water. Breng het product grondig aan door te borstelen, gieten of vernevelen. Verwijder na enkele dagen de dode algen en vuil door het spuiten met een harde straal of te schrobben.  Wij verwijderen al het mos onder hoge druk (250 bar), zodat het oppervlak volledig zuiver is ( zie dakreiniging ).

Het is aangeraden enkel het product aan te brengen wanneer het te behandelen oppervlak goed droog is, zodat het product de tijd heeft om goed in te werken.

Het product wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen.

Waar kan ik mosa ontmosser vinden?

Wij zijn de officiële verdeler van dit product.

Wij kunnen uw bestelling van mosa ontmosser aan huis leveren, of u kan het ook ter plaatse afhalen na afspraak.

Levering in België en Nederland van meerdere bussen voor €38 excl, voor een enkele bus €19,95. BTW (€46 incl. BTW). Levering vanaf €500 gratis. Contacteer ons voor een bestelling. Voor kleine of grote bestellingen.

U kan bij ons momenteel afnemen vanaf 20 liter ( 108,90 € incl  BTW per 20l ). Het product heeft een jarenlange houdbaarheid, en wordt best vorstvrij opgeslagen.

Extra informatie

Gewicht 25 kg
Hoeveelheid

1 liter, 5 liter, 20 liter, 25 liter

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling “Mosa ontmosser”