Aanbieding!
gevel impregneren

Hywall hydrofuge

€ 135,00€ 235,00 € 135,00€ 220,00

Voor het impregneren en waterdicht maken van de gevel.

Informatiefiche

Veiligheidsfiche

 

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar.

Productbeschrijving

Hywall hydrofuge

Slagregen kan ertoe leiden dat de gevel van je huis vervelende ongemakken gaat vertonen zoals vochtophoping, kleurverlies en hardnekkige mos- en algengroei. Om het risico op deze kwalen te beperken, kan je de gevel daarom vochtwerend maken met een impregneermiddel. Wacht zeker niet tot je gevel zijn natuurlijke uitstraling verliest. De gevel impregneren doe je preventief!

Gebruik hywall hydrofuge voor het waterdicht maken van de gevel

Hywall heeft vrijwel geen kleuraanpassende invloed op de ondergrond of op het dampregulerend vermogen. Tevens is hywall geschikt om hout te impregneren tegen vochtindringing en ter voorkoming van schimmels.

Het product wordt onverdund opgebracht op een zuivere ontvette) ondergrond door middel van borstelen of spuitpistool van onder naar boven tot de muur niets meer opneemt. Niet op natuursteen gebruiken. Afhankelijk van de porositeit moet je toch rekenen op een verbruik van 0,5l per m2. Herstel scheuren en gaten in het voegwerk alvorens de gevel te impregneren met hywall. Glas en geverfde oppervlakken afplakken. Bij spatten op kunststoffen, bestrating, bitumen en glas direct reinigen. De behandeling niet uitvoeren bij vriestemperaturen. Niet gebruiken op natuursteen.

Wij zijn de officiële verdeler van Hywall hydrofuge. Beschikbaar per bidon van 20 liter. Vorstvrij opslagen en buiten het bereik van kinderen bewaren.

 

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Hoeveelheid

10 liter, 20 liter

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling “Hywall hydrofuge”