Schilderwerken

Schilderwerken

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerken kan u ook terecht bij de leiendokter. Grote of kleine oppervlaktes, geen klus is teveel. Indien u huis ouder is dan 5 jaar, geniet u bovendien van een lager btw-tarief, namelijk 6%. Wij helpen u de ideale kleur te zoeken, en geven u hierin gratis professioneel advies. Wij komen gratis ter plaatse, en maken een gratis offerte op.

schilderwerken

Schilderwerken werkwijze

De door u gekozen verf wordt via een verfborstel aangebracht op het oppervlak. Afhankelijk van de soort verf die gebruikt wordt, brengen wij een grondlaag aan, en 2 verflagen. Wij werken snel, efficiënt en professioneel. Wij werken met kwaliteitsproducten, zodoende dat het resultaat onberispelijk is. De verf vormt bovendien een beschermende laag, waardoor u woning beter beschermd is tegen de weersinvloeden. Uw woning krijgt weer een mooie uitstraling, en de waarde ervan blijft behouden.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een ruimte met rookschade, voor en na het schilderen. Het plafond en muren zijn door ons onder handen genomen, en u kan een zeer duidelijk verschil zien. Het resultaat is gewoonweg verbluffend!

schilderwerken1

Schilderwerken gratis offerte

Vraag nu een gratis offerte voor schilderwerken aan bij de leiendokter. Wij staan u bij met professioneel en vrijblijvend advies. Bij ons weet u op voorhand wat de kosten zijn. Geen bijkomende kosten, de kosten zijn transparant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U kan ons evenwel via telefoon bereiken, onze contactgegevens staan vermeld op deze website. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog!