Gevelreiniging

Gevelreiniging

Een gevel kan in de loop der jaren zijn glans en oorspronkelijke kleur verliezen door vuil en ouderdom. Na het reinigen van de gevel komen de oorspronkelijke kleuren weer tot zijn recht. In onderstaande foto zien we een duidelijk verschil wanneer de gevel grondig gereinigd wordt. Gevelreiniging zorgt ook voor een verlenging van de levensduur van de gevel.

gevelreiniging

Gevelreiniging methodes

Naargelang de poreusheid van de baksteen kan er zowel gezandstraald , of met milieuvriendelijke producten gereinigd worden.

Bij zandstralen worden zandkorrels onder hoge druk met perslucht tegen de gevel geblazen. Met zandstralen verwijder je bijna alle soorten vuil.

Reinigen met water (koud of warm) onder hoge druk is ook mogelijk. Afhankelijk van de vervuiling, kunnen wij ook chemisch reinigen.

De voegen worden in samenspraak al dan niet uitgeslepen en volledig hervoegd met een kleurvoegsel naar keuze . U heeft dan ook de keuze om een hoogwaardige hydrofuge te laten aanbrengen die de gevel extra lang zal gaan beschermen tegen vuil, vocht en mos.

Gevelreiniging De Leiendokter

Bij de leiendokter kan u terecht voor al uw vragen in verband met reiniging. Stuur ons gerust een email of bel ons op het nummer 0477/51.10.94 voor vrijblijvende informatie, of een afspraak. U kunt ons de hele dag of avond contacteren.