Dakonderhoud

Dakonderhoud

Wij raden aan om op regelmatige basis een dakonderhoud te laten uitvoeren aan uw dak, door middel van een antimosbehandeling. Afhankelijk van een aantal factoren, gebeurt dit best om de 2 à 3 jaar. Wij gebruiken voor deze behandeling mosa ontmosser.

Waarom een dakonderhoud?

Het kan gebeuren dat er zich tussen de naden van de dakbedekking stof en organische materialen ( bladresten, dennennaalden, enz. ) nestelen op langere termijn. Dit is een ideale voedingsbodem voor algen en mossen, waardoor het dak weer een groene schijn krijgt. Het is aangeraden regelmatig een onderhoudsbehandeling uit te voeren, en zeker wanneer er mosgroei plaatsvindt. U kan daarom bij ons een onderhoudscontract afsluiten op basis van uw behoefte (jaarlijks, 2-jaarlijks, 3-jaarlijks,…) zodat uw dak de juiste zorgen krijgt die het nodig heeft.

Regelmatig onderhoud van het dak zorgt bovendien voor een verlenging van de levensduur van de coating, en erosie treedt ook minder op. Vervolgens blijft uw dak er stralend en mosvrij uitzien, en is het weer 100% beschermd.

Contacteer ons vrijblijvend indien u deze behandeling wenst, of meer informatie.